VAPAAEHTOISEKSI

TULE MUKAAN LINNAMASTERS TIIMIN!

Haluatko olla mukana luomassa Suomen Masters-urheilijoiden vuoden päätapahtumaa? Haluatko nähdä mitä kisan aikana tapahtuu kulissien takana ja antaa oman panoksesi tapahtuman toteutuksessa? Vapaaehtoisena pääset aistimaan kisojen sykkeen ja STAFF joukon yhteisöllisyyden läheltä!

Vapaaehtoiset tekevät tapahtumasta mahdollisen – ilman talkoolaisia ei ole kisoja!

LINNAMASTERS 2022 TIIMI

SEKTORIT

Linna Masters vapaaehtoiset on jaettu työtehtävien mukaan muutamiin eri sektoreihin. Kaikilla sektoreilla on tärkeä vastuualueensa tapahtuman toteutuksessa ja jokaisella ryhmällä on nimetty vastuuhenkilö.

Tuomarit
Suurin vapaaehtoisryhmämme tuomarit ovat merkittävässä roolissa onnistuneiden kisojen järjestämisessä. Tuomarit pitävät huolta, että sääntöjä sekä liikestandardeja noudatetaan sekä laskevat suoritetut toistot/tulokset. Tuomareille järjestetään koulutus ennen loppukilpailua, jossa käymme lajit läpi (ajankohta tarkentuu myöhemmin). Kollegoilta ja ryhmän/sektorin johtajilta saa aina kysyä – kukaan ei jää yksin!

Roudarit
Roudaritiimissä pääset nauttimaan kisojen tunnelmasta tapahtuman ytimestä, kisa-areenalta käsin. Sektorin tehtäviin kuuluu kisalajeihin kuuluvien välineiden siirtäminen ja puhdistaminen lähtöjen ja lajien välissä.

Rakentajat/purkajat
Kisapaikka Loimua Areenalle rakennetaan ennen tapahtumaa torstain ja perjantain aikana ja puretaan kokonaisuudessaan sunnuntai iltana. Tavaraa riittää, joten näissä ei koskaan voi olla liikaa apukäsiä!

Lipunmyynti ja kilpailijavastaanotto
Areenan aulassa toteutetaan lipunmyyntiä, ennakkolippujen tarkastusta sekä urheilijoiden opastusta kirjautumisesta eteenpäin. Ensimmäisen kilpailupäivän aamuna ilmoittautuminen ja kilpailupaitojen jakaminen.

Tulospalvelut ja kisatoimisto
Tulosten kirjaaminen tuloskorteilta Reppi.fi järjestelmään, joka mahdollistaa reaaliaikaisen tulospalvelun verkossa. Tuloskorteista vastaava henkilö(t) kerää tuomareilta tuloskortit ja toimittavaa ne kisatoimistoon jokaisen heatin jälkeen.

Some
Sometiimi kuvaa, videoi ja julkaisee eri kanaville kaikesta tapahtumassa olevasta toiminnasta.

​Mahdolliset videotuotannon avustavat tehtävät
Kuvaaminen tuotantotiimin ohjeiden mukaan.

_____________________________________________________________

Talkoolaisille tarjotaan yksi lämmin ruoka per päivä sekä välipalaa talkoolaisten taukotilassa. Tauot tapahtumassa jakaa oman sektorin esimies.

Vapaaehtoishaku vuoden 2023 kilpailuun on päättynyt. Jos sinua kiinnostaisi liittyä lyhyellä varoitusajalla STAFF-porukkaan, ota rohekasti yhteyttä kisaorganisaatioon!

Mikäli sinulla on kysyttävää mistä tahansa, ota rohkeasti yhteyttä linna.masters@gmail.com!

Nähdään Loimua Areenalla!