Linna Masters kilpailijat 2018

Linna Masters 2018 kilpailuun päässeiden urheilijoiden nimet:

LinnaMasters18 kilpailijat

Kilpailijoiden infokirje ja kilpailun osallistumismaksuohjeet löydät klikkaamalla oheista linkkiä:

Linna Masters KILPAILUKIRJE 2018

KILPAILUPAIKAN VAHVISTAMINEN

Sinun tulee vahvistaa kilpailupaikkasi maksamalla kilpailumaksu maanantaihin 12.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Aikaraja on ehdoton, sen jälkeen lunastamaton kisapaikka siirtyy peruutuspaikkaa jonottavalle. Maksettuja kilpailu- tai karsintamaksuja ei palauteta missään olosuhteissa. Kilpailupaikkaa ei voi myydä itse eteenpäin. Kilpailija vastaa omasta vakuutusturvastaan. Ilmoitathan asap, mikäli et pääse osallistumaan kilpailuun.

Karsintalaji Linna Masters 2018

Karsinta suoritetaan karsintaohjeen mukaisesti. Tulokset syötetään järjestelmään itse kirjautumalla Leaderboard -sivulta WodConnect -järjestelmään sisään. Tulokset tulee olla syötettynä järjestelmään 4.11.2018 klo 23:59 mennessä.

Lue karsinnan säännöt ja liikestandardit huolellisesti ennen karsinnan suorittamista. Karsintaohjeet ja tuloskortin löydät alta.

Onnea karsintaan!

Linna Masters Karsintaohjeet 2018

Tuloskortti 2018

Syötä tulokset

Karsintavideo

 

Huom! CrossFit Masters -harrastajien voimakkaan kasvun vuoksi, pidätämme oikeuden määritellä lopulliset ryhmäkoot ja kilpailupäivän ikäsarjoittain karsintojen jälkeen. Kaiken kaikkiaan kilpailijoita tulee olemaan vähintään sama määrä kuin edellisinä vuosina. Kilpailu on kullekin ikäryhmälle yksipäiväinen. Ikäsarjasi määräytyy kilpailupäivänä olevan ikäsi mukaan. Kilpailu toteutetaan 08.00-18.00 välisenä aikana kumpanakin kilpailupäivänä.